У четвер, 15 червня, відбулось засідання 35 позачергової сесії Надвірнянської міської ради, під час якого розглянули питання про дострокове припинення повноважень міського голови Зіновія Андрійовича. На сесії були присутні керівництво і працівники міської ради, депутати, засоби масової інформації та громадськість. Також на позачергову сесію завітала представник польської делегації м.Пруднік п. Ванда Якімко, яка вже більше 15 років активно веде співпрацю з нашим містом.

Традиційно розпочалось засідання зі спільного виконання Державного Гімну України.

Після розгляду порядку денного, депутатами одноголосно прийнято рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Зіновія Андрійович, в зв’язку обрання його народним депутатом України на позачергових парламентських виборах. Повноваження Надвірнянського міського голови відповідно до ч.2 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” тимчасово здійснюватиме секретар Надвірнянської міської ради Тарас Пекарський з моменту дострокового припинення повноважень Надвірнянського міського голови і до моменту початку повноважень Надвірнянського міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону, або до дня відкриття першої сесії Надвірнянської міської ради, обраної на чергових місцевих виборах.

Секретар міської ради, тимчасово виконуючий обов’язки міського голови Тарас Пекарський, голови фракцій та депутати міської ради висловили щиру вдячність Зіновію Андрійовичу за сумлінну та самовіддану працю на благо громади та колосальний особистий внесок у розвиток міста. В свою чергу, Зіновій Андрійович теж висловив слова подяки депутатському корпусу 5, 6 та 7 скликань та працівникам міської ради за підтримку, розуміння, терпіння, злагоджену щоденну працю, за активну й дієву позицію у вирішенні питань життєзабезпечення нашого міста. Свій виступ новообраний депутат Верховної Ради України завершив словами: «Хто б не зустрівся на вашому життєвому шляху, – подякуйте йому за участь у вашій долі… Чи було це – епізодом…Чи – на все життя… Жодна людина не приходить в життя іншої – випадково. Спасибі вам усім! Одним за казкові моменти, іншим за досвід.»

Додати коментар