Житловий фонд міста Надвірна налічує близько 180 будинків, більшість з яких введені в експлуатацію в 60-70 рр. минулого століття. За цей період практично кожен будинок потребує проведення

капітального ремонту внутрібудинкових систем, конструктивних елементів будівель та прибудинкової території. Тому щороку керівництво та депутатський корпус міської ради в Плані соціально-економічного розвитку передбачають ряд робіт, спрямованих на належне утримання житлового фонду міста та покращення умов проживання його мешканців. До числа таких робіт належить і відновлення прибудинкових територій. 2018 рік, як і 2017, можна з впевненістю назвати роком покращення та розвитку дорожньої інфраструктури замовити табличку з назвою вулиці. Тільки цього року за допомогою бруківки вже частково відновлено 8 вулиць комунальної форми власності та 11 прибудинкових територій, не кажучи про ремонт асфальтного покриття доріг.

Завершено роботи по облаштуванню прибудинкової території Надвірна

Велику увагу приділяють не тільки об’єктам центральної частини міста, а й мікрорайонам. Так, нещодавно завершено роботи по відновленню прибудинкової території будинку №22 на вул.Руднєва.

Завершено роботи по облаштуванню прибудинкової території Надвірна

За понад 40-літній термін експлуатації асфальтне покриття даної прибудинкової території частково зруйнувалось, що завдавало певних незручностей мешканцям будинку, тому стало нагальним здійснення її капітального ремонту. В минулому році провели перший етап робіт, а саме: відновлено під’їзну дорогу та входи в під’їзди будинку №23 та частину під’їзної дороги будинку №22 по вул.Руднєва. Цього року проведено другий етап робіт, а саме: завершено відновлення прибудинкової території будинку №22 по вул.Руднєва. Капітальний ремонт проведено з використанням сучасного будівельного матеріалу – бруківки, оскільки вона надає кращий естетичний вигляд та її гарантійний термін при чіткому догляді та належній експлуатації є набагато більший, ніж у асфальтного покриття.

Завершено роботи по облаштуванню прибудинкової території Надвірна

Варто зазначити, що з метою покращення умов проживання в даному будинку за кошти міського бюджету 2017 року проведено заміну вікон в місцях загального користування.

Завершено роботи по облаштуванню прибудинкової території Надвірна

Додати коментар