Сьогодні відбулась остання 35 сесія Надвірнянської районної ради шостого демократичного скликання. Депутати оперативно розглянули більше десяти питань, серед головного виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року та внесення змін та доповнень до основного кошторису району. Також місцеві обранці внесли зміни до дев’яти районних цільових програм. Голова районної ради Василь Попович підсумував роботу депутатів шостого демократичного скликання.

Відбулась остання сесія Надвірнянської районної ради шостого демократичного скликання

Зокрема, згадав про події початку революції Гідності та початок відновлення української армії. У всіх цих подіях активно брали участь районні депутати. Василь Попович висловив сподівання, що новий склад ради працюватиме плідно та конструктивно на благо громади, адже до нової каденції ввійшли представники патріотичних політичних партій. Також голова районної ради згадав про проведення у Надвірній ХХІІ Міжнародного Гуцульського фестивалю. В цей нелегкий час провести такий захід було надзвичайно важко, проте спільними зусиллями це вдалось зробити – підкреслив Василь Попович.

Відбулась остання сесія Надвірнянської районної ради шостого демократичного скликання

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та усіх героїв, які віддали свої життя на Сході України.

Відбулась остання сесія Надвірнянської районної ради шостого демократичного скликання

Голова районної ради Василь Попович нагородив спільними подяками районної, міської рад та РДА тих людей, які долучилися до проведення Гуцульського фестивалю. Серед нагороджених: силовики району, керівники найбільших підприємств Надвірнянщини, сільських, селищних голів котрі приймали у своїх населених пунктах художні колективи. Окрема, особлива подяка міському голові Зіновію Андрійовичу. Окрім того, нагородили грамотами керівників постійних комісій Надвірнянської районної ради.

Подякував за конструктивну та плідну працю депутатському корпусу, апарату районної ради, а також особисто голові Василю Поповичу голова райдержадміністрації Олександр Кеніз. Після засідання сесії депутати зробили пам’ятну світлину та спільно виїхали оглянути по населених пунктах об’єкти соціальної сфери.

Додати коментар