Вже стало доброю традицією в переддень релігійних та державних свят проводити у м.Надвірна різноманітні екологічні акції по прибиранню території нашого міста. За останні роки в м.Надвірна сформувалась активна громадськість, яка дбає про чистоту в нашому місті і постійно приймає участь в таких заходах. В рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», Дня довкілля та екологічної акції «Зробимо місто ще чистішим» у суботу, 13 квітня, відбулась загальноміська толока в міській зоні відпочинку ім.Н.Яремчука, на прибережній смузі р.Бистриця Надвірнянська, біля Богородчанського моста та в зоні відпочинку вул.Зелена-Богуна.

Незважаючи на похмуру та прохолодну погоду, цьогорічна толока була одна із найчисельніших. Не залишились осторонь та долучились до акції працівники державних установ, колективи підприємств міста, представники громадських організацій та небайдужі мешканці міста, а саме: : учасники російсько-української війни, працівники дитячих навчальних закладів м.Надвірна («Квітка Карпат», «Вогник», «Сніжинка», «Світлячок», «Пролісок», «Берізка», «Сонечко»), керівники та колективи Надвірнянського районного еколого-натуралістичного центру, комунальних служб міста КП «Надвірнянський житловик», КП «Надвірнаводоканал», «Надвірнакомунсервіс», КП «Надвірнашляхбуд», ТРК Надвірна, Надвірнянського районного центру зайнятості, Надвірнянського відділення ПАТ “Івано-Франківськгаз”, філії «Південна» ПАТ «Прикарпаттяобленерго», Надвірнянського територіального центру соціального обслуговування, вихованці НСОУ Пласт станиці Надвірна, депутати районної ради, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат Надвірнянської міської ради та небайдужі мешканці міста, зокрема постійні учасники екологічних акцій: сім’я Яремчуків, Вадим Циб – багатодітний батько та Ігор Пушкар.

Загальноміська толока традиційно відбулась за особистої підтримки та організації міського голови Зіновія Андрійовича. Під час толоки було залучено спецтехніку комунальних служб, за допомогою якої було вивезено зібране сміття.

Міський голова Зіновій Андрійович від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, апарату міської ради та всієї громади міста висловлює особливу подяку усім учасникам толоки за проявлену небайдужість та виявлену свідому громадську позицію і в подальшому закликає всіх жителів міста власним прикладом показувати, що наведення чистоти та порядку в місті та біля власних домоволодінь повинно бути не лише напередодні великих свят, а у повсякденному житті. Тільки спільними зусиллями, згуртованістю та налагодженій праці ми зробимо Надвірну ще чистішою, привабливішою та красивішою.

Додати коментар