Червнева повінь цього року наробила чимало лиха Прикарпаттю, зокрема місту Надвірна. Через зливи та підйом рівня води у річках Бистриця-Надвірнянська, Стримба та потічка Підзамче пошкоджені мости, розмиті береги та дамби, затоплені угіддя та домогосподарства. Повінь призвела до значних руйнацій пішохідних містків через річку Стримба, а також пішохідного переходу в міському парку, що веде до мікрорайону Сірика. Щодня його використовують сотні мешканців Надвірної, адже він з’єднує центральну частину міста з цим мікрорайоном. Комунальними службами неодноразово проводився поточний ремонт даного об’єкта, проте внаслідок інтенсивної експлуатації та під впливом різних погодних умов покриття містка частково зруйнувалось.

До Надвірнянської міської ради неодноразово звертались жителі міста з проханням проведення перевірки технічного стану вищевказаного пішохідного містка. З метою належного реагування та попередження нещасних випадків нещодавно силами КП «Надвірнакомунсервіс» здійснено поточний ремонт даного пішохідного містка.

Працівники комунального підприємства провели роботи по відновленню покриття та підсиленню металевого каркасу містка, а також фарбуванню перил. Завдяки проведення всіх вищевказаних робіт значно збільшиться термін експлуатації містка, і мешканці нашого міста зможуть і надалі безпечно використовувати даний пішохідний перехід.

Варто зазначити, що нещодавно розпочались також роботи по капітальному ремонту пішохідного містка через річку Стримба від міського парку до мікрорайону Ломоносова, який проводиться за кошти Резервного фонду державного бюджету (Перелік невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихії, що сталася на території Івано-Франківської області у червні 2020 року).

Коментарі  

Можна
0 # Можна 08.11.2020, 21:26
Ціна мостика можна оприлюднити
Відповісти

Додати коментар