Комунальними службами м.Надвірна на сьогоднішній день активно тривають роботи по підготовці міста до Дня Незалежності України. Крім того, продовжується виконання Програми соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік, зокрема, що стосується відновленню об’єктів дорожньої інфраструктури. В першу чергу ремонтні роботи проводять на тих ділянках, дорожнє покриття яких зазнало великий відсоток руйнацій. Перевагу надають також тим вулицям, де є вже прокладені мережі водопостачання та водовідведення.

Враховуючи вищевказане, депутатським корпусом цього року включено вулицю Винниченка в перелік вулиць, де необхідним було проведення капітального ремонту. Дана вулиця з’єднує між собою дві центральні вулиці міста: Соборна та Шевченка. Тут розміщено близько 50 приватних домоволодінь. Ще на початку 2000-х років на вулиці Винниченка була прокладена мережа каналізування, після чого асфальтне покриття зазнало часткових руйнацій. Крім того, попри дану вулицю протікає річка Стримба, тому після повеней 2008 та 2010 рр. вулиця була в непроїзному стані.

Для капітального ремонту вул.Винниченка було вирішено використовувати сучасний будівельний матеріал – бруківку. Оскільки протяжність даної вулиці складає близько 650 м/п, на капітальний ремонт всієї вулиці необхідно не один мільйон гривень, що є не підйомним для міського бюджету. Тому минулого року було вирішено провести перший етап робіт, а цього року здійснено вже другий етап будівництва вулиці Винниченка.

Додати коментар