Житловий фонд міста Надвірна налічує близько 180 будинків, більшість з яких введені в експлуатацію в 60-70 рр. минулого століття. За цей період практично кожен будинок потребує проведення капітального ремонту внутрібудинкових систем, конструктивних елементів будівель та прибудинкової території. Тому щороку керівництво та депутатський корпус міської ради в Програмі соціально-економічного розвитку передбачають ряд робіт, спрямованих на належне утримання житлового фонду міста та покращення умов проживання його мешканців. До числа таких робіт належить і відновлення прибудинкових територій та під’їзних шляхів. Велику увагу приділяють не тільки об’єктам центральної частини міста, а й мікрорайонам. Так, нещодавно проведено роботи по відновленню дорожнього покриття вул.Руднєва біля будинків №22, 23.

За понад 40-літній термін експлуатації асфальтне покриття даної території частково зруйнувалось, через що після опадів виникали великі калюжі з водою, що завдавало незручностей мешканцям мікрорайону, тому стало нагальним здійснення її капітального ремонту. Крім того, цією дорогою щодня проходять сотні мешканців міста, адже поблизу розміщені дитяча лікарня, поліклініка, навчальні та торгові заклади. Роботи проводились з використанням бруківки, а також було встановлено пандуси та опуски для створення належних і комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Варто зазначити, що в 2017-2018 рр. за кошти міського бюджету проведено капітальний ремонт прибудинкової території вищевказаних багатоповерхових будинків.

Додати коментар