4 вересня голова райдержадміністрації Олександр Кеніз та голова районної ради Василь Попович провели чергове засідання координаційної ради з питань підготовки до проведення в місті Надвірна ХХІІ Міжнародного Гуцульського фестивалю.

Гуцульський фестиваль Надвірна

Гуцульський фестиваль Надвірна

Участь у заході взяли керівники підприємств та робочих груп, духовенство, представники громадськості та силовики області та району. Під час засідання присутні проаналізували стан підготовки заходу, визначили перелік організаційних питань та координацію дій відповідальних за проведення фестивалю людей. Організатори звернулася до священиків з проханням оголосити про проведення Гуцульського фестивалю у районі. Пріоритетним завданням організаторів дійства є максимальне сприяння у забезпеченні правопорядку серед гостей та учасників свята. Варто зазначити, що у приміщенні Надвірнянської райдержадміністрації працюватиме оперативний штаб швидкого реагування. Куди будуть входити еменесники, медики та аварійна служба. Очолить штаб начальник Надвірнянського РВ УМВС України Іван Кавінський. Також буде відкрита гаряча телефонна лінія на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Крім того планується розробити пам’ятки та провести інструктажі антитерористичної спрямованості з відповідальними за проведення фестивалю.

Як зазначалося під час засідання, кошти, зібрані у рамках фестивалю, будуть передані для учасників антитерористичної операції. У суботу, 12 вересня, у день проведення фестивалю в Надвірній не працюватиме центральний ринок та відділ реєстрації актів цивільного стану. А також планують заборонити продаж алкогольних напоїв поруч фестивальних майданчиків. Під час свята працюватимуть волонтери у спеціальній формі (жовті футболки).

Додати коментар