Сьогодні заступник голови районної державної адміністрації Богдвн Зеленчук за участі заступника міського голови Василя Василенка, начальника відділу освіти РДА Степана Северилова провів нараду стосовно передачі садків у оперативне керування.

Йшла мова про передачу безоплатно в оперативне управління відділу освіти РДА майнові комплекси (будівлі і споруди) дошкільних навчальних закладів «Вогник», «Світлячок», «Сніжинка», «Квітка Карпат», «Пролісок» і «Берізка». Також безоплатно на баланс відділу освіти РДА передадуть основні засоби, обладнання, інветар, матеріально-технічні цінності ДНЗ. Для цього затвердили склад робочої комісії.

Дитячі садки Надвірна

Відділ освіти РДА повинен обслуговувати, утримувати у належному стані, проводити поточний і капітальний ремонти майнових комплексів цих дошкільних навчальних закладів, дотримуватись правил протипожежної безпеки і санітарного стану.

Дитячі садки Надвірна

Для безперебійного і належного постачання продуктів харчування та забезпечення енергоносіями, водопостачання і водовідведення ДНЗ віділу освіти РДА необхідно провести процедури державних закупівель, в установленому порядку укласти угоди із постачальниками.

Дитячі садки Надвірна

Коментарі  

Петро
0 # Петро 08.10.2015, 18:35
Не факт, що це рішення було раціональним. Але побачимо...
В адміністрації немає нормальних менеджерів для цього.
Відповісти

Додати коментар