З нагоди відзначення другої річниці Революції Гідності в м. Надвірна відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. На початку заходу керівництво району та міста поставило квіти до підніжжя стели Небесної Сотні. Розпочався захід виконанням Державного Гімну України. Присутні на майдані вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Священнослужителі відправили поминальну панахиду. Незважаючи на те, що з часу Революції Гідності минуло 2 роки надвірнянці і досі з болем у серці згадують ті трагічні моменти.

День Гідності та Свободи 2015 Надвірна

У своєму зверненні до надвірнянців керівник району зазначив, що у День Гідності та Свободи ми вшановуємо мужніх патріотів, найкращих синів, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО. Ми глибоко вдячні всім, хто став на захист Вітчизни, хто самовіддано допомагає українським бійцям - сказав Олександр Кеніз.

День Гідності та Свободи 2015 Надвірна

Читав вірш про Майдан Назар Олексин, а у виконанні Віктора Чудновського прозвучала патріотична пісня. Також в знак вшанування Героїв Небесної Сотні на майдані Шевченка запалали лампадки.

День Гідності та Свободи 2015 Надвірна

День Гідності та Свободи 2015 Надвірна

Додати коментар