В середу, 24 квітня, громадська організація «Надвірнянський туристично-інформаційний центр» та Надвірнянська ЗОШ №2 за підтримки Надвірнянської міської ради провели чергову акцію «ЕкоГородище 2019», яка вже стала традиційною і проходить в нашому місті щорічно вже більше 20 років. Ця екологічна акція має на меті формування у населення міста та району культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади для очищення від сміття місць відпочинку.

У рамках акції учні 9-А класу Надвірнянської ЗОШ №2 під керівництвом педагога-організатора Наталії Буній та класного керівника Роми Полатайко; громадські активісти прибрали від сміття прибережну смугу Бистриці Надвірнянської, гору Городище до «3-го спуску». Всього в акції взяло участь понад 20 осіб. Учасниками акції було зібрано понад 2 десятки мішків сміття.

«Цією акцією ми хотіли показати, що все завжди можна змінити самому, якщо просто докласти трохи зусиль. Ми надіємося, що це стане прикладом для багатьох і заставить людей задуматися над своїм ставленням до навколишнього середовища, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять» – зауважив директор Надвірнянського туристично-інформаційного центру Володимир Гринішак.

Міський голова Зіновій Андрійович особисто подякував всім учасникам акції за проявлену небайдужість та виявлену свідому громадську позицію, і наголосив, що Надвірнянська міська рада завжди готова підтримати молодь нашого міста, які не словом, а ділом долучаються до загальноміського прибирання і показують приклад іншим, як потрібно підтримувати чистоту нашого міста. Учасники акції були нагороджені подяками за дбайливе ставлення до навколишнього середовища та активну участь в екологічній акції «ЕкоГородище-2019».


Додати коментар